14 Senelik Programcıyım.
Server Side : PHP ve MySQL Ana Branşım. (diğerleri umrumda değil)
Client Side : HTML - JS - XML - CSS
Referanslarım tonlarca var. İsterseniz PM Olarka atabilirim.
Açık Konuşalım.
İstediğim Maaş : 3,000 TL + Sosyal Haklar.
Her Ayın 15 yada İlgili İşe Başlangıç Tarihinden Sonra Her 15 Günde Avans.
Esnek Çalışma Saatlerine Uyarım (zaten istemesemde uyarım çünkü yarım kalan bi programı sabaha bırakamam)
Gündüzleri saat 7-8 İşe başlangış saati olmamalı (garson olsak eywallah millet çorba bekler değil mi?)
Her 2 Senede Bir Noter Antlaşmalı + İmzalı Çalışırım. (bu proje bitti hadi eywallah olmamalı)
İşveren ile Çalışan ("Daha Açık Tabirle Patron - İşçi") İlişkisi Kesinlikle "Abi + Kardeş" yada "Baba - Oğul" İlişksine Dönmemeli.
Kurallar Muhakkak Olmalı Ama Gereksiz ve Sadece Moral Bozmaktan ve Sıkmaktan Bşaka İşe Yaramayan Kuralları Olmamalı. (Mantık Çerçevesinde)
Bunlar Kabaca isteklerim.
Sizden Çalışanlarınızın en az son 3 aylık maaş Bordro örnekleri ve Sigorta kayıtlarını isteyeceğim.
Ayrıca Lütfen Sizde referanslarınızı, firmanızın adını ne zaman kurulduğunu vergi numarasını vs. Bilgileri bana (iş alana) bildirin.
Kolay Gelsin.
Semiha VURAL
personel değil ekip arkadaşı arıyoruz. belli mesalerin aşılmadığı abi - kardeş veya arkadaş profili yaptığımız işe daha uygun. 14 senelik programcılığına saygı duyuyorum ama burada ego tatmin eder gibi bende sizden şu belgeleri istiyorum tarzı mesafe aşan cümleler yanlış. o kadar iyi programcıysan ki doğrudur, istediğin maaş normaldir fakat aradığımız ekip arkadaşlarından birisi olduğunu sanmıyorum. ilgine teşekkürler.
maaş nedir. firma adınız nedir. sabit telefonunuz varmı. kaç kişi çaşılıyor.daha önce yaptıgınız projeler varmı.?
Şu an ikitelli de aynı binada 2 farklı katta çalışıyoruz. firma sağlık firması fakat diğer katta Bilişim Firması olarak da yapılanıyoruz. 2 usta grafiker ve 1 giriş seviye php coder arkadaşımız var ve en az 2 usta php coder arıyoruz. ilgili arkadaşın yeteneklerine göre maaş belirlenecek.
misal Semih Vural'ın bahsettiği gibi, iş bitmeden zaten uyuyamam diyen ve 14 senedir bu işi yapan bir ekip arkadaşı için 3000 YTL+ssk+yol+yemek kabul edilebilir aralıkta.
Diyarbakır'a gidip PHP eğitimi vermek isteyen hocalarımız lütfen bana PM atsın. Yol, Hotel ve yemek masrafları bizden, sadece ücretlerini yazarlarsa seviniriz.
1- Başlangıç, Orta ve İleri Düzey Eğitim
3- En fazla 3 ay sürecek bir planlama
4- Cumartesi - Pazar günleri dahil günde 4 saat eğitim verilecek
Hoca PHP, MySQL, Javascript ve Ajax biliyorsa eğitim süresi uzayabilir.
HTML, CSS, XML, DHTML ve XHTML konusunda bilgileri yetersiz olan öğrencilere zaman zaman ders sırasında yardımcı olması istenebilir.
Hoca ne zaman hazır olursa takvim düzenlenecektir.
Doğuya Bilişim Çıkarması Yapacağız
alt tarafı yukarıda "yeni konu" linkine tıklayıp başlık açacaksın. başkasının açtığı konuya atlayıp bizde böyle birilerini arıyoruz demek saçmalık