arkadaşım natro diye birşey yok bu 1
çizgi bilgisayar var bu 2
çizgi bilgisayar da toplam 600 bin yakın hosting var bu 3
çizgi bilgisayar bizim mahallede gel seni destek bölümüne götürürüm da gör kaç tane eleman çalışıyor her gece sabit 15 tane eleman tel basında bu kadar destegi olan bir yer sizin işinizi, görmiyorsa artık vay bizim halimize demekki çok kıldınızki bu konuyu açmayı düşündünüz ve sandınızki çizgi bilgisayar sizin yazmanız la müşteri kaybetcek buda başka bir komik yani adamlar kendi datacenter açdı adamlar micrsoft partneri vay halimize vay
çizgi bilgisayar bile size gelmiyorda artık vay bizim halimize buda 4
Nasıl Natro Diye Birsey yok? Natro.com yalan mı biz natro.com diye gordugumuz aslında cizgibilgisayar.com ' mu yani? Firmanın adı baskadır web sitesi baskadır? İnsanlar firmanın adına bakmazlar hizmet aldığı yerin adına bakarlar? Tamam Bellona İstiklal değil o zaman boytaş? Marka kavramı neden var ki öyle diyeceksek.
2) Çizfi bilgisayar var evet ve gerçekten buyuk bir firma
3) 600.000 Hosting derken çizgi ile konustuuz mu onlar mı söyledi? Bu kadar net bir rakam. Neyse onda gözümüz yok daha fazlasını da barındırırlar insallah.
4) Değil 15 işini bilmeyen 200 adam otursa orada ne olur ki? o 15 yerine işin ehli bir kişi otursaydı herkez memnun kalırdı. Muhasebesinde kaç kişi var onu dermisin bana? dur söyleleyim sana en az 5 kişi ile dialog kuruyorum ve o koskoca firma 2 yıldır ne sattığı hizmeti sağlamakta bana nede paramı geri ödemekte? Yani içeride oturan kişi sayısından çok işi blen kişi sayısıönemlidir ki? Natro nun personel kapasitesi maalesef çok gereksiz kişilerle doludur. Pardon sizin deyiminizle çizgi?