Merhaba arkadaşlar evi taşıdığım için gitarımı satıyorum. Zaten uzun zamandır çalmıyordum. Yük olsun ve zarar görsün istemiyorum. Tam takım ne varsa satıyorum.
Elektro gitar:
Cort X2 LH
Tam bir metal gitarıdır. İki adet double humbucker var üzerinde. Herhangibir çizik dahi bulamazsınız.
Yanında Cort askı ve Cort jack (5 m) verilecektir. Yüzlerce konser verdim ve hiçbir çizik olsun ezik olsun yok. Her konserimden sonra zeytinyağı ve özel yağı ile temizledikten sonra duvara astım.
Gitarın yanında yer askısıda verebilirim. Gitarınızı duvara dayamaktan kurtulursunuz. E tabi ben bunu nasıl taşıyacağım diyenlerede Ritter marka hardcase yanında verilecektir.
Solo atmasını sevenler için ayrı bir incelik yapılmıştır gitara. Ben solo gitar olduğum için sapını el törpüsü ile törpületmiştim. Elinizden yağ gibi kayar. Dişinizle çalmak bile çok kolaydır.
Pedal:
Zoom 707 II pedal. en sert gitarın bile yumuşacık tonlar çıkarmasını sağlayan bir pedal. Ayrıca bir olaya gerek duymazsınız.
İsterseniz yeni başlamış olun isterseniz profesyonel olun önemi yok. Her çeşit kullanıcı için üretilmiştir. Alıştırma yapmanız için ayrıca istediğiniz ritmi verir. Yok ben kendi ritmimi yaparım derseniz kendisi 15 saniyeye kadar çaldığınızı kaydeder ve sürekli çalar. Eğer memory card takarsanız istediğiniz kadar kayıt yapabilirsiniz.
Her türlü tonu bulmak sadece 3 dakikanızı alır.
Amfi:
Behringer marka amfi. İster evde kullanın isterseniz konserde. Ben genellikle Gain'i düşürerek evde çalışıyordum. Konsere gittiğimde ise Gain'i artırarak konser veriyordum.
Tam bir taş. Hiçbirşeyi yok. Üzerinde çizik dahi bulamazsınız. Kasası çok sağlamdır hiçbir şekilde düşürme veya çarpma ile birşey olmaz. Zaten markası belirli behringer.
Hiçbir şekilde tek tek satışı yapılmayacaktır. Alan kişi iyi kullanacak gözü gibi bakacak birisi olması şart. Uzun süre kullanmamışsın sapı eğrilmiştir diyenler olabilir. Özel bakımını yaptıktan sonra telleri gevşelttim böylece sap eğrilmesi falan olmadı. Paralar peşin kırmızı meşin mantığı ile çalışırım.
Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun 10 sene işini görebilecek bir gitar alır.
Resimlerini koymayı düşünmüyorum. Eğer ciddi alıcı olursa resim gönderebilirim. İnternetten arattırıp resimlerine ulaşabilirsiniz.
Eğer peşin ödeyemeyecek olurlarsa gittigidiyor üzerinden taksitli satış yapabilirim.
Mydukkan.com en iyi referans alabileceğiniz sitedir.
Gitar: 410 tl
Ritter kılıf 110 tl
Pedal 190 tl
Amfi 260 tl
Jack: 30 tl
Gitar ayaklığı 50 tl
Yani toplamda bu ürünleri sıfır almaya kalksanır ödeyeceğiniz para 1000 tl yi geçer.
Bende ise bütün bu ürünler sadece 600 tl.
Ciddi alıcılarla pazarlık yapılır.
Tekrar ediyorum ürünler sıfırdan farksızdır. Evde kayıt yap, studyoya gir, konser ver, yeni öğrenmeye çalış.... Ne yaparsan yap ekstra bir ürün almana gerek kalmaz.
Evde kayıt yapmak isteyenler içinde gerekli yazılımları cd halinde gönderebilirim.
Bilgisayar üzerinden bir klavye ve bu donanımlarla albüm çıkarmış bulunmaktayız.
Ciddi düşünenler benimle iletişime geçebilir. Msn adresim
info@egitizm.info