Google Hakikaten Can Sıkıyor Evet Dediginiz Doğru, Ama Şuda Var, Ben Reklamı Yayınlamışım, Reklamı Tıklayan Adam 2 saniye 10 Saniye Durmuş Bu Beni İlgilendirmez, Ben Sana Hit Sağlamışmıyım? Veya Reklamını İyi Yapmışmıyım Evet. E Ozaman ?
Reklamı iyi yapmamışsınız işte. Siz spam ile hit çekiyorsanız, size gelen ziyaretçi kalitesiz ziyaretçidir aradığı şey yerine başka şey karşısına çıkmıştır. Bu da doğal olarak reklamları etkiler. Öyle ben reklamı koydum bitti diyerek bitmiyor iş maalesef. X siteden gelen ziyaretçi siteyi 10 dakika geziyorsa, sizin gönderdiğiniz ziyaretçiler sürekli olarak hemen kapatıyolarsa demekki sizin sitenizde bir yanış var demektir. Ayrıca bunu sadece sitede kalma oranıyla kısıtlamamak lazım. Ama bu banlanma şeklinin sebebi genelde sitenin kalitesizliğinden oluyor. Ben ürün satan bir reklam veren olsam bana faydası olmayan sitelerde reklam yayınlamak istemem mesela. Ben kalitesiz trafik istesem google`a neden reklam vereyim? Sadece sayaçta hitim fazla görünecek diye para niye harcıyımki. Bu hitgönderen sistemler vardı otomatik olarak onun gibi bişeyi kullanırım bi sürü kalitesiz anlamsız hitim olur zaten.
Yani siin ziyaretçinizden reklamverene fayda yoksa siz reklamı iyi yapmış sayılmazsınız

Gittigidiyor bile üye çıkartmadığınız zaman hesabınızı kapatabiliyor. Yani bu tarz reklam şirketleri illaki karşılığını görecekki size para ödemeye devam etsin