Herkes yazmıştı illa emlak sitesi yada ayakkabı sitesi olunca ticaret mi oluyor anlamadım? ben siteye kurulacak sistemi açıkca ifade ettim.Ayakkabı sitesi olacak büyük ihtimalle ve tanıtım amaçlı netten para kazanmak gibi bir düşüncem yok.Bilgilendireyim dedim.
Teklifler için teşekkür ederim, inceleyip dönüş yapacağım tüm arkadaşlarımıza, ayrıca öneriler içinde çok teşekkürler.
Dostum sitene adtech yada adsense almayınca netten para kazanmamış yada ticaret amaçlı yapmamış mı oluyorsun

Önceki mesajlarda ki Linkte yazdığımı iyi okuyun lütfen anlarsanız ne mutlu bizlere doğrusu.Sen emlak sitesi yapacaksın XxX Emlak gayrimenkul de 1 numara en ucuz kiralıklar düşük komüsyonlarla Satılıklar vs. yada xXx Ayakkabıları siyah deri ayakkabıda süper kampanya diyeceksin
REKLAM'ını yapacaksın buda netten para kazanmak değil midir ? 10 Lira gbi bir fiyata 100 mb alan 5 gb trafik sınırsız alt özellik hatta Cpanel hostlar satılıyor forumda.Bu ücreti eremiyorsanız com.tr'ye niye merak saldınız 70 veren insan 80'de verir nereden kar ederim kimden bedavaya ne alırım ne kadar alırım diye düşünmektense 10 Lira verin adam gibi hizmet alın.Kimseye Sponsor olmadım olmamda isterse Babamın oğlu olsun.Sunucuların Kira günü geldiğinde nasıl ödeyeceksin diye sormuyorsanız sponsor olurmusun diye hiç sormayın.Olmuyorum olanlarıda desteklemiyorum ..! Ben bu işten evimi geçindirenlerdenim btün gün 15-16 saat nette gözlerim patlıyor 3-5 kuruş kazanabilmek sunucu kirasını çıkarabilmek müşterilerime sağlıklı bir hizmet sunabilmek takdir edilip deer verilip müşterilerimin paket yükseltmesi ve memnun kalmasını sağlayabilmek yardım isteyenlere yardım edebilmek ve online olabilmek için sosyal hatayı bile unutacağım neredeyse.Lütfen emeklerimize saygınız olsun kişisel değil benim gibi olan tüm meslekdaş ve dostlarıma söylüyorum.Komik geliyor size ama sunucu kirasının günü geldiğinde birçok kişi maliyetininde altında kampanyalar yapmak zorunda kalıyor neyse fazla uzatmayayım umarım anlatabilmişimdir -rep'lere kendimi hazırladım kolay gelsin