yanılıyorsunuz suc degıl. bız kurum olarak toplamıyoruz bunu gecen senede yaptık sadece ınsanları bu kurumlara tesvık edıyoruz.Dıkkat edersenız ızmıre davet edıp belırlenen gunlerde beraber gıdelım dıyoruz.Gelemeyeneler ıcınde yardımcı olmak adına kendımız gıdıp elden verıyoruz.
Dınımızde Zekat ve fitre vardır.Bızde bunlara vesile oluyoruz.
Sakın bu yazımızı bır yardım dernegı olarak algılamayın .eger bu sekıl algılarsanız ozaman kas yapalım dekren goz cıkarırız...
Cunku bir cok yardım dernegımız bu ısı yapmakta bız sadece zekat ve fıtremızı yerine getırmek ıstıyoruz..
Müslümanlar önce akrabalarına yardım etmeli diye buyurulmuştur..Herkes çevresindekine yardım etmeli önce illaki de herkesin çevresinde yardıma muhtaç insan vardır..Antep'den Urfa'dan Tokat'tan vs. onlarca km öteden yardım edeceksin yanında çevrende akrabanda aç gezen olcak , yardıma ihtiyacı olan olcak, işte o zaman verdiğin bağışın da hiçbir anlamı kalmayacak yineliyorum insanlar önceliği her zaman akrabalarına vermeli daha sonradan dışarıya vermeli..unutulmasın ki Mazlumla ALLAH arasında perde yoktur..Birde her resmi hayır kurumunun hesap numaları bellidir isteyen oralara zaten tüm içtenliğiyle bağışını yardımını esirgemeden yapacaktır..Dediklerimi yanlış anlama lütfen senin niyetin bozuk demiyorum yine yardım yapılır 1 TL 10TL si önemli değil önemli olan bizim veriş niyetimiz ama insanlar önce yanındakine sonra uzaktakine el uzatmalı..