Sevgili kardeşlerimiz biliyorsunuz ki kısa süre sonra 11 ayın sultanı ramazını serife girecegiz.Geçen sene şirketce bir proje yaptık ve gerçekten faydalı olduğuna ve yüce Allahü teâlânın rızasını kazandığımızı düşünuyoruz.Bu sene dhaa yaygın ve geniş olarak projemızı tekrardan yürürlüğe koyduk.
Projemız şu şekilde:
İzmir ilimizdeki tüm Çocuk esirgeme kurumu(ÇEK),Kadın sığınma evi, Yaşlılar Yurdu,Lösemi ile savaş Derneği bunu yanı sıra her eve 5 torba kömür yardımı..
Açılımı
Ramazan Ayının ılk haftasından ıtıbaren İzmir ilimizde yardım kurumlarına toplanan eşya ,malzeme ,oyuncak ve nakit para makbuzlar karşılıgı kurumlara teslım edılecektır. Makbuzlar her hafta bu ve benzerı sitelerde taratılıp beyan edilecektir.
Ramazan ayının son haftası kalan para ile varoş bölgelerimizde gücümüzün yettiğince her eve 5 torba kömür yardımında bulunulacaktır.
Dileyen arkadaşlarımız İzmir ilimize gelip burada beyan edilen günlerde bizlere katılabılır ve yapılan yardımlara ortak olabılır...
Sizlerden Ricamız:
Arkadaşlar bu iş hayır işi ve Allah rızası ıcın yapılan iştir. Banka hesaplarımızı lütfen pm ıle ısteyınız ve 1 TL de 1000 TL de aynı duzeyde oldugunu unutmayınız.
Arkadaşlar lütfen eskımıs yırtılmıs giysilerinizi yollamayınız kutsal kitabımız derki : Kendi beğenmediğiniz başkasına yardım olmaz. Lütfen kullanılmamıs urunler yolayınız..Kargo MNG ıle anlasmamız vardır anlasma nosu pm ıle yollanacaktır.
Kabul Edilen Yardım: Nakit,ÇEk,Kullanılmamıs kıyafet,her türlü kitap,defter,torba kömür ,gıda malzemesi
Katılan Katılmayan Herkesden Allah Razı Olsun. Sorularınızı Çekinmeden Sorunuz
Böyle yardım toplamak için izmir valiliğinden izin aldınız mı? Aldıysanız izin belgesinin bir kopyasını konuya koyarmısınız. Aksi halde her ne kadar
çok çok iyi bir niyetle de olsa başlattığınız bu kampanya suçtur.