haklısın ama burada önemli olan dizinin kalitesi ve izlenebilirliği deilmi
zamanında çakırı çıkarmaların çok sinire olmuştum 3 5 hafta izlememiştim diziyi nitekim izleyecek doru düzgün bişe bulamyınca tekrara izlemeye başlamıştım
biz dizmizin kalitesinin artmasını ve uzun yıllar boyunca sürmesini bekleriz kenanın dizide oynamsı polatın karizmasının önüne geçsede dizinin izlenebilirliği artacaktır sürekliliği olucaktır
tabii bu bizim düşüncemiz sonuçta senaristler nekadar çakırın ölümünden buyana geçen bölüm süreçlerinde öne çıkarmış olsalarda buna rağmen polat karekterli necati şaşmazı
başka bir yapımda henüz göremedik ee hal bu oluncada dizide polatın önüne kim geçmiş geçmemiş bunun bir önemi kalmıyor
zaten vadi dışında bir rolde necati şaşmaz kenan imirzalioğlu gibi her role cuk oturacak bir oyuncu deil
Ben girmesin demiyorum ki zaten. Fakat gerçekçi olmak lazım. Daha önce bu başlıkta dediğim gibi Vadi oyuncularını ekrana pek uğramamış kişiler arasından seçiyor dikkat ederseniz. Kaldı ki Polat'ın önüne geçti diye Çakır'ı diziden alan zihniyet, Kenan İmirzalıoğlunu diziye sokmaz