Site adresi
onlinefilmizle.net
film eklenmemiştir yasa dışı olmaması için fragman ve videolar vardır risk seven ekleyebilir risk den kastım ***** içerik.şuan sinemalarda vizyonda olan ve siteme eklediğim fragmanlarda google da her zaman 24 saat içinde 1. sayfadayım
Hemen AL:350 TL
Sitenin aylık getirisi:YOK(en üstte adtech reklamı war onuda boş durmasın reklam almadım için koydum anlamı yok.)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Film İzleme Sitesi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: 1 yıllık host ve 250 tl lik lugesoft video script lisanslı dahil.
Hosting dahil midir: DAHİL 83 tl kdv dahil yıllık host var kapanma derdi yok.triji dandik host deil.
KadeWeb İnternet Hizmetleri - Web Hosting - Bayi Hosting - Reseller Hosting - Kurumsal Hosting - Alan Adı Kaydı - Sunucu Kiralama - Sunucu Barındırma - Virtual Private Server - Virtual Dedicated Server - VPS - VDS - (0216) 651 11 24 - (0554) 500 59 2 dan alınmıştır.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DAHİL
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
ilk domaini satın aldığımda 2 hafta içinde google dan sadece 2.8 k gördü hit geliyordu ilgilenemediğim için 1 k ya düştü.5-6 ay sonra askere gidicem bunun için satıyorum.5 tane pr5 backlink 3 tane pr4 backlink 2 tane pr3 backlink 2 tane pr6 backlink alındı sitenin ilk script değiştirdiğimde.kısa sürede iyi hit sağladı fakat vaktim yok ilgilenmeye.