saçmalık bu.tamamen şekilsel bir kısa gösteri.
adam 25-30 yaşlarında..taşı sıksa suyunu çıkartır. gidip çöplerden yemek topluyor.
Çalışsana be adam ! iş yoksa, iş yarat kendine. el sanatlarını dene, birşeyler üret.
10 tane çocuk yapmış. bisikletle çöpleri toplayacağına, denizden çakılş taşı çıkar, midye çıkar, çocuklarına sanat öğret , kolye bilezik yapsınlar..geçimini kazan

yaşlı olur, sakat olur, aç olur acırsın yardım edersin ama kazık kadar herif, cengaver gibi adam
hermesyus şahsınızın ve bazı arkadaşalrın yazdıkalrı okdum
peki olay böyle baktınızmı hiç konuşmalarınızda haklı olduğunuz yerlerde var bilip bilmeden konuştuğunuz kısımlar var 1 çalışsana demişisniz ne bilyorsun adam çalışmıyor iş varmıda adam çalışmıyor iş yarat demişisn parasımı var sordunmu bey efendi paran varmı diye deniz vs vs demişsin atıp tutmak kolay tabi klavye başında çok rahat bence sen bu adamın yaptı çalışmaın zerresini yapamsın adam ne yapiyor çöp topluyorsa bile çoluğuna çocuğuna nafka götürmek için topluyor bi şekilde cabalıyor yani
gelelim çocuk konusuna kardeşim kesinlikle katılıyorum elbette fazla çocuk iyi değilirdir.. inan belki o bile pişman .. ama atıp tutmadan önce 5 dakka kendi,ni onun yerien koy sonra yaz