bu fıkrayı belki bilenler vardır, biraz değiştirerek anlatıyorum

hayal gücüm geniştir biraz
şimdi bizim temel araba pazarından bi şahin almış. Öyle dolaşıyor falan arabayı yeni aldı ya basmış gaza kaptırmış gidiyor. önde de bi ferrari varmış, neyse bizimki görmemiş hızlı olduğundan vurmuş tabi. derken adam inmiş ferrariden, Adam demiş ulan naptın sen gitti gül gibi araba, temel başlamış abi etme eyleme yok benim param bu şahini de yeni aldım,fakiriz sen zenginsin senin paran var affediver nolacak sanki falan filan derken neyse adam affetmiş.
ferrari önde temel arkada gidiyorlarmış bi 200-300 metre gitmişler bizimki yine vurmuş ferrariye

adam yine inmiş oğlum sen paranoyak mısın, kör müsün? naptın bu sefer ödeyeceksin parasını!, bizimki başlamış abi etme eyleme benim param yok fakirim affediver nolacak senin paran var bak benim hiç param yok yeni aldım bu arabayı biliyorsun durumumu odur budur yine ikna etmiş adamı.
neyse.. biraz daha gitmiş zengin adam arabayla gidiyor kırmışı ışık yanmış durmuş yine. Taaak! ! arkadan biri vurmuş, bi bakmış aynadan temel! kapmış eline levyeyi tam inmiş arabadan, Temel kafasını camdan çıkarmış; Abi benim BEN

devam et