Merhaba arkdaşlar kendim alakasız bir temadan(Sadece Css'sin den yararlandım) Yeni ve güzel bir tema yarattım.Tema Aynı Wordpress te olduğu gibi Ana sayfasına resim çekiyor ama bir fark var daha kolay yapıyor bu işi siz sadece yazıya bir tane Resim ekliyorsunuz ve tema onu ana sayfaya çekiyor..
Ben Bu temayı kendim için yapmıştım ama satmak geldi içimden.Ben temayı Mp3 sitesi için kullandım ve ortaya güzel bir site çıktı özellikle blogger ile film sitesi veya video sitesi yapmak isteyen arkdaşlar için uygun bir tema istediğiniz kadar reklam alanı yaratabilirsiniz bu sie kalmış birşey ben kendi sitemde özel bir kod yardımıyla (örnek olarak [media]http://mp3.indirelim.biz/2009/07/dj-suat-atesdagl-crazy.html[/media] ) Videoyu koydum ve indirin tuşuna basınca sponsor firmaya gidiyor
Sizede böle bir kod yapabilirim ve kullanabilrsiniz. Temada müthiş bir Seo ağı kurulu sadece 3 günlük sitemde açtığım konuları 3 dakika içinde index alıyor.
Fiyat ise Şöle
Tema kurulumu+Full Seo+Özel Kod Sadece 10Tl/8$
Bunların yanınında Bir adet hareketli banner ve logo isterseniz 'de yukarıdaki fiyata ek olarak 10tl/8$ daha ödersiniz
Ödem kabul :Akbank,Finansbank,Paypal
Örnek full kurulu site: Bedava Mp3 İndir Full Albüm İndir