Sen kodu iyice karıştırmışsın, şimdi;
Eğer inputla göndereceksen giden sayfada $_POST ile veriyi çekeceksin, input değilde adres satırından id i çekeceksen o zaman da $_GET kullanacaksın, ama kodlarında bunu n tam tersi var, birde noktalama hataları yapmışsın bazı yerlerde, bu error döndürmeyebilir ama değişkenlerin ekrana basılması için noktalama işaretleri önemlidir, value kısmıda benim dediğim şekilde yazılır, oradaki eşittir input içinde kullanılan bir html kodu durumunda, sen ise php kodu içine almışsın..
inputla göndermiyorum makaleoku.php?makale_id=12 mesela burda bi link makale_duzenle.php?makale_id=12 ye link veriyor makale_duzenle.php ye @$makale_id=$_GET['makale_id']; ile id çekiyorum makale_duzenle.phpnin alta doğru form kodları var orda başlığı ve konuyu yolluyorum yine makale_duzenle.php ye yani aynı sayfaya sonra normal bir şekilde yanşi
$konu = htmlspecialchars($_POST['konu']);
$baslik = htmlspecialchars($_POST['baslik']);
ile alıyorum ve $uye_ekle = mysql_query("UPDATE makaleler SET konu='$konu',baslik='$baslik' WHERE id='$makale_id'");
header("Location: makale_duzenle.php?kayit=basarili"); ile değiştirmeye çalışıyorum ama localhostta olduğum için şuan yönlendirmeyi yapmıyor. geriside görünmüyor zaten böyle doğru değil mi ? ve ayrıca dosyanın en sonki halini de yazayım ne olur ne olmaz
<html>
<? include("config.php"); ?>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title><? echo "Makale Düzenle - $sitename"; ?></title>
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
</head>
<body>
<? include("ust.php");?>
<table align="right" width="900" border="0">
<tr>
<td height="30" background="images/alt.gif"><div id="menuyazisi">Makale Düzenle</div></td>
</tr>
<tr>
<td class="menu" background="images/cizgi300.jpg" height="100"><div id="myazisi">
<?php
@$makale_id = $_GET['makale_id'];
if ( empty($_POST) ) {}
else
{
$konu = htmlspecialchars($_POST['konu']);
$baslik = htmlspecialchars($_POST['baslik']);
if (empty($baslik)) { echo '<div id="myazisi" class="menu">Başlığı Boş Bırakamazsınız !!!</div>'; }
elseif (empty($konu)) { echo '<div id="myazisi" class="menu">Konuyu Boş Bırakamazsınız !!!</div>'; }
else
{
$uye_ekle = mysql_query("UPDATE makaleler SET konu= '$konu' ,baslik= '$baslik' WHERE id= '$makale_id'");
header("Location: makale_duzenle.php?kayit=basarili");
}
}
if ( $_GET['kayit'] )
{
echo '<div id="myazisi" class="menu">Makale Başarıyla Değiştirildi...</div>';
kapat();
}
else
{
?>
<?