Hitlen alakası yok bunun bence. İlginçtir hiti çok az olan bir sağlık bloğuma acaip şekilde yorum yapılıyor .. Kesinlikle sitenin konusuyla alakalı. Yemek tarifi sitesinde insanlar genelde tarifi alıyorlar ve gidiyorlar. Ama sağlık sitesinde yorumlarla sağlık sorunlarını sorabiliyorlar.
SST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gökhan sıkıntı hit değil. İnceliyorum. Hiti olmayan siteler de alıyor bu yorumları. Yani hitle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Sanırım süreç şöyle işliyor: arıyorlar tarifi buluyorlar, girip not alıyorlar veya önlerinde açık duruyor, işleri bitince kapatıp gidiyorlar. İşte bu süreç sırasında yorum yazmayı düşünmesini sağlamak gerekiyor. Bunun çözümü olarak aslında bir yol aklıma geliyor, fakat pek etik bulmuyorum.
Tariflerin hemen altına yorum teşvik edici bir yazı eklesen. Mesela: Sizlerde bu yemek tarifi hakkında değişik bilgilere sahipseniz yazabilirsiniz gibi.. Saçma olur ama yapıcak bir şey yok