Öncelikle yorumlar için teşekkür ediyorum.

Biz o kişiyle çıktık , ben onu gerçekten sevdim . O ise hiç olmayan şeyi varmış gibi gösterdi ve benimle resmen dalga geçti.

Düşünün kız arkadaşınız ile gün boyu geziyorsunuz el-ele vs. Çok mükemmel dediğiniz bir gün geçiyor. Ve o akşam ben senden ayrılıyorum diyor.

Siz ne hissedersiniz ? O gün biraz soğuk davranabilirdi . Yada ne bileyim tanıdık vs görür der elimi tutmazdı. Eğer isteseydi her şekilde kendini uzak tutardı benden.

Ben onun beni sevdiğini sanıyorum , sandıkça daha çok bağlanıyorum. O da öyle yapınca....

Gelelim slogan olayına.

Daha sonra bi sebepten dolayı tekrar bu konu açıldı. ve ben beni neden halen öyle bi anda bırakmasını anlayamamıştım. sordum felan seninle anlaşamadık fikirlerimiz uymadı dedi.

gayet normal , eğer ki her çıkan ayrılmayacak olsa...

Ama sonra öğrendim ki bizim sınıfta bir kişi hariç herkes ile çıkmış , kime sorsam bende çıktım diyor. Okuldan birçok kişi ile çıkmış , çevreden...

E artık bu olaya o slogan gitmiyor mu ? bana ne dedi seninle fikirlerimiz uymadı ? demek ki hiç kimse ile uymadı...

Yaptığı şeyi o slogan en iyi şekilde anlatıyordu.

Sadece bana yaptığı şeyleri , benim çektiklerimi o da çeksin. Ben onu gerçekten seviyorum o bunu bile bile , bağlıyo kendine , sonra benden daha iyisini buluyo ve hemen gidiyor.

Sadece biraz tarafsız düşünelim.

sizlerin yorumları benim için önemli , çoğunuz benden yaşca büyük abilerimsiniz. eğer ki o kadar abim kapat derse de hiç sorun değil kapatırım. allah'ından bulsum derim.