Arkadaşlar , benim dizi film sitem var.. Ve baya bilindik bir script kullanıyorum.Doğal olarak dizi film sitem olduğundan her dizi ve film için resim yüklüyorum.Resimleri şuan için çok bw yemesin diye kendi hostumda bulundurmuyorum.İmageshack.us yüklüyorum ordan çekiyorum resimleri.
ama şöyle bir sorun var siteme ilk girdiğiniz zaman ilk başta zor yükleniyor.(resimler filan.) hatta sayfa tam açılamıyor.Eksik açıyor , bazı resimleri filan göstermiyor.Sonra tekrar sayfayı yenileyince normal haline dönüyor.Yine de ben 8mb internet kullanmama rağmen 10 saniyede açılıyor site
Hostum şimdilik 10 gb aylık bw veriyor.Ben daha 3 gb kullanmışım.Hosttan kaynaklanan bir durum olduğundan emin olursam (bu konuda yardımınızı istiyorum..) hemen host paketini yükselteceğim.
Resimleri kendi hostumda barındırmadığımdan dolayı olabilir ama mesela dizi-izleyin.com bu da resimlerin hepsini imageshack'te barındırıyor ama ondan tek bir yavaşlama filan yok.Ya da resimlerin bazılarını açılmaması gibi durum.Aynı scripti kullanıyoruz.Aynı temayı kullanıyorz.Eklediğimiz ekstra fonksiyonlarda aynı.Ama bende böle bir durum oluşuyor.
Hostsal bir durumsa yükselteyim dediğim gibi bir de ne kadarlık mw lik host almaylım.(resimleride kendi hostumda barındırdığımı düşünürsek.)
Hostum burda.Ondan burdaki paketlerden birine yükseltebilirim.ama sizce hangisi olmalı?
Tabi sorun hostta değilse neden böle yavaş açılıyor.Scriptte hatalı kodlama filanda yok