Bende konuyu okurken acaba hangi dallama çıkıpta konuyu başka yerlere çekip saptıracak diye merak ediyordum. Olmasan bile en azından forum içinde insan taklidi yapmayı dene.
O insanlar; Ermeni oldukları için değil, faşizme karşı olduklarını göstermek için ordalardı. Bende ordaydım. Fakat ; bağırmadan , döviz taşımadan, sol görüşteki bir gazetede çalıştığı için gözaltına alınıp senin gibi faşist olan ve kendini vatansever sayan TÜRK polisi tarafından dövülerek öldürülen bir abimin yakınlarıyla ordaydım. Bilmediğin çok şey var. Neden sağ görüşteki yazarları kimse öldürmüyor? Çünkü, aynı görüşü savunmasan bile insanların düşüncelerine saygılı olmak gerektiğinden.
Konuyu açan arkadaş. Güzel bir konuya değinmişsin. Teşekkürler.
Herkesin senin gibi taklit yeteneği gelişmemiştir tabi sen taklit yaptığın için insanları tanıyamıyorsundur bu gayet normal...
Ermeni konusuna gelmişin o eylemlere bende katılamadım ama Dink öldüğü için üzülenlerdenim, benim orda tepkim bunlar olduktan 1-2 gün içinde hemen eylemleri düzenleyen insanlaraydı şimdi niye bu kadar bekliyorlar diye.
O abin için üzüldüm TÜRK polisi tarafından öldürüldüğü demişsin,onlar kesin cezalarını bulmuştur.Sen bana faşist demişsin.Sen beni ne kadar tanıyorsun,bilip bilmeden atıp tuttuğun kesin gel Manisa ya beni tanıyan herkese sor 100 kişi mi 1000 kişi mi kaç kişiye sorarsan sor eğer 1 kişi bile benim hakkımda kötü bir düşüncesini söylerse yemin ediyorum dürüst değilmişim diye düşüneceğim..Bu kadar net konuşuyorum hayatımda 1-2 defa çok mecbur durumda kaldım bi tek o zaman yalan söylemek zorunda kaldım gel herkesin burda bana dediği tek şey senden daha dürüst bi insan tanımadım.Sınıfta filan herkes sitem ediyordu bu kadar dürüst olmak zorundamısın diye.
Benim vatan severliği senin gibi biri kıyaslayamaz önce kendin nesin önce bunu düşün.Bu vatan benim herşeyim tabi seninde herşeyin buradaki herkes gibi ama belki sitemimi üslup farkında yanlış yazmış olabilirim hayatımda ilk defa herkesin bana sitem olduğunu gördüm ama sen burda direk bana hakaret ettin canın yanmış sorsana bu ülkede kimin canı yanmadı???
Sağcı solcu konusunna gelirsek ne sağcı yım ne solcuyum bildiğim tek bir şey var hayatta bunların içinde yer almam...
Bu arada gazeteciler demişin orda doğruyu söyleyen,vatanı için birşey yapmaya çalışan gazetecileri öldürüyorlar ve en çok üzüldüğüm yerde burası Turgut Özal ı hangimiz unutabildik bunlar çok derin mevzular.
Bu kişi direk bana hakaret ettiği için hakaret etmeden cevap yazmaya çalıştım konuyu daha çok kirletmeyelim arkadaş çok güzel bir yazı yazmış bize düşen bu yazıyı sitelerimizde yaymak....