arno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım psd+css+php 500e yaparlar diyen arkadaş şaka yapıyor. En başta konuyu açan arkadaşın tam olarak ne istediği belli değil. Tasarım böyle olsun işte mynet i kodlarsınız 500e diyecek belki Yani bunu yapacak varsa ben vereyim 500ü başlansın siteye.
php haricinde 500e tasarımı halledebilirsin. Alt yapı dediğim gibi istediğin özelliklere bağlı değişir.
Bir seçenekte şu olabilir: hazır template satan sitelerden en beğendiğini seçersin. Kod yazacak bir kişiye verirsin bu template i satın alıp. Böylece tasarım kısmını 20-100 dolar arasına halledebilirsin.
Dostum zaten tasarım çalışması için söyledim yoksa script istek bölümüne açardım ama senin dediğin gibi themeforest'den tema aldım yoksa bu şekilde çok pahalıya geliyordu en azından benim için arkadaşlar haklılar bende tasarımın ne kadar emek istediğini farkındayım.

Ayrıca yönetim paneli için tasarımı themeforest'den aldım ama 1 ana sayfa ve 1-2 adet alt sayfa tasarımı hala duruyor neticede yurtdışından alınan templateler de düzenleme istiyor farkındaysanız.