Sivas / Madımak katliamında malum şahsın adının neden geçtiği aşikârdır. " Geberdi veya İt " kelimemelerinin bir taziye konusunda kullanımının doğruluğunu, sizin banlanırken onun banlanmamasını ya da ban sürenizi tartışacak değilim fakat keşke arkadaşın yazdıklarını biraz da olsa yaşananların 16 yıl sonra tekrar göz önüne gelmesinin etkisiyle ya da anlık bir sinir hâliyle yazdığını düşünüp hoş görseydiniz ki zaten yazı 1 dk'dan az bir sürede editlendi. Yapılan alıntılarda dahi yazının bütününe şahsen rastlamadım. Her ikinizede geçmiş olsun. İnsan hayatının bir daha bu tür konulara dahil edilmemesi dileği ile. ( Konuda adı geçen hiç kimseyi tanımam. )
R10'da, adaletli yönetecek kişi sayısı parmak sayısını geçmez asıl. Geberdi diyen adam 4 gün banlanıyor, ona tepki veren ben 3 gün,tolga 5 gün banlanıyor. Biz birşey desek, kendi subjektif yaklaşımlarına göre kural uydurup, "Devlet büyüklerine hakaret etmeyin" diye günlerce banlarlar.
Tamamiyle meraktan soruyorum. Kaza sonucunu hayatını kaybeden birinin arkasından ' geberdi ' demek ile
katledilen 35 kişinin ardından ' sizin değil 35, 100 kişinizi üst üste (!) koysak bir malum şahıs etmez ' ithamı arasındaki farkı bana gösterebilecek misiniz?