5 gün önce Sivas'taki olayları anma amaçlı açılmış bir konuda, bir şahısın Muhsin Yazıcıoğlu için geberdi kelimesini kullanmasıyla başlayan tartışmada 5 gün süreyle uzaklaştırıldım. Ve arkamdan bazıları seviyeli insanlar tartışsa böyle sorunlar olmaz, böyle insanlar forumda barınmamalı tarzında laflar söyledi. Hakkımda arkamdan atıp tutanlara hiçbir şey demiyorum. Geberdi demeye seviye, karşı çıkmayı ise seviyesizlik diye nitelendiren ve arkamdan atıp tutanların seviyesi hakkında yorum yapmakta istemiyorum. Birinin benimle sorunu varsa gelsin özel mesaj atsın, bahane üretip bana laf sokmaya çalışmasın. Bu olaydan sonra beni ülkücü v.s zannedenler olabilir, o nedenle savunanlar veya karşı çıkanlarda olmuş olabilir. O nedenle karşı çıkmadığımı belirtip, seviyeme laf eden arkadaşlara selamlarımı yolluyorum. Ve anladım ki r10'da 2 laf konuşcak adam sayısı parmak sayısını geçmez. R10'da her sözüyle siyaset yapan ve her konuyu siyasete çekmeye çalışan bir çok insanın olduğunu herkes biliyor, bundan sonra kendi adıma hiçbir siyaset konusuna karışmayacağımın sözünü veriyorum.
Sağlıcakla.
Tolga , Kardesim

Senin anında banlanmandan sonra o emir arkadasın daha forumda dolasmasına akıl sır erdirememistik ve sonunda oda banlandı o gün

İnsan olan o kelimeyi ölmüs birine söylememeliydi.Ama insan olan iste

Neyse Tekrar aramıza hosgeldin.