CoNDiTioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız Arkadaşınızla Birlikte Sandala Binin Akşamüstü.. Biraz Açılın Balık tutmaya Gidiyor Hesabı.. Oltanızı falan Alın.. Oltanın ucuna yüzüğütakın(ama sıkıca boşa gitmesin para
Daha Sonra Balık Geldi Falancasından Oltayı Yavaş Yavaş Çekin ve Güneş Batarken Oltanın Ucunda Yüzük Evlenme Teklifinizi Yapın..
Kızı oltaya getireceksin yani
Güzel fikir ama baba bir kefal yutarsa yüzüğü içinde patlar adamın

Ben olsam ki kıbrısta yaşasam vs, giderim bir kumarhane ile anlaşırım.
Bugün çok şanslıyım herşey olacak gibi hissediyorum bahanesiyle tutar kolundan götürürüm. Şu kollu zapzuka makinelerine jetona atarım.

3 farklı sonuc cıkıyor 3'ü aynı olunca para veriyor oraya 3 farklı menüye
benimle + evlenir + misin yazdırırım.

Ardından bozuk para çıkan yerden tek taş yüzük düşer, makine öter içerdekiler alkışlar vs.. Teklifini edersen, bugün çok şanslıyım dünyanın en güzel kızının parmağına yüzüğü taktım vs..

Sanırım çok texas holdem oynuyorum facebookta etkisinde kaldım

İkinci bir öneri,

Stepmom filminden bir replik vereyim.
Basit ama güzeldir bence.

Filmde Luke (Ed Harris) Isabel'i (Julia Roberts) sabah öperek uyandırır ve ona bir yüzük kutusu verir. Isabel kutuyu açtığında bir iplik yumağıyla karşı karşıyadır. Luke ipliği onun parmağına geçirir ve konuşmasını yaparken yavaş yavaş yumağı çözmeye başlar. Yumağın sonuna geldiğinde yüzüğü elinden bırakır ve yüzül ipin üstünden kayarak Isabel'in parmağına girer. Bu esnada geçen konuşma ise şöyle: “Birbirini gerçekten seven iki kişi, gerçekten birbirlerine bağlanacaklarsa, evliliğin iradeyi yansıtan bir karar olması gerek. Ve bu kararın her gün yaşanması gerek. Olaylar zor olsa, vazgeçmek de istesen; insanın karara bağlı kalması gerek. Bu seçime ve birbirlerini sevmeye... Bu bağ bir iplik olsa bile… Benimle evlenir misin?”