Merhaba arkadaşlar uzun zamandır üstünde çalıştığım
jumpery.com sitesi için tek alıcıya ihtiyacım var.Tek alıcıdan kastım açık kaynak kodu olarak tek bir kişiye vermek istiyorum siteyi ve her güncellenmede o kişiye açık kaynak kodu ile yeni versiyonu göndermek istiyorum..
Jumpery.Com Nedir ?
Bu siteye basitçe bir blog sitesi yada forum sitesi demek yanlış olur.Baktığımızda bunu 1-2 kelime ile anlatabilcek bir kategori yada sınıflandırma yok gibi duruyor o yüzden kısaca bahsedeyim.
Jumpery.com üyelerin konu açarak yorum yaparak puan kazandığı ve puan kazandıkça level atlayıp yetkilerinin arttığı,üyelerin siteyi yönettiği bir yazılımdır.
Üyelerin level atlama puanları ve kazandıkları yetkiler değiştirilebilir.Ama ben sizlere jumpery.com da kullandığım yetkilendirme hakkında kısa bir bilgi vereyim
Level-1-Konu oluşturabilme yetkisi:Konunuz onaylanırsa 4 puan kazanırsınız
Level-2-Yorum yazabilme yetkisi(1 levelken yazılan yorumlar misafir üye tarafından yazılmış görünür.Yorum onaylanırsa 2 puan kazanırsınız)
Level-3-Yorumları onaylama yetkisi:Bu yetki ile kendi yorumlarınız direk yayınlanır ve 1-2 level olan üyelerin yorumlarını onaylarsınız.Kendi yorumlarınız için 3 puan başka üyelerin yorumlarını onaylayarak yada reddederek 2 puan kazanırsınız
Level-4-Alt Kategori Açmak:Bu işlem puan kazandırmaz
Level-5-Üst kategori açmak:Bu işlem puan kazandırmaz.Ayrıca Galeri oluşturma yetkiside bu levelde açılmaktadır.
Örn.Galeri
Angelina Jolie Fotoğrafları
Level-6-Yazılan konuları düzenlemek-Konuları sabitleyebilmek
Level-7-Bir konuyu silebilmek
Level-8-Bir üyeyi silebilirsiniz.(Konuları silinmez.Sadece 5 level altı silebilir)
Level-9-Bir üyenin puanlarını düşürüp yükseltebilir
Level-10-Manuel Yetkilendirici:Bu özellik sadece manuel yetkilendirilmiş üyelerde olur.Level 5 ve üstü üyeler level 5 ve üstü yetkilerini kullanabilmek için 10 level olan ve manuel yetkilendirme özelliğine sahip bir adminden manuel olarak yetkilendirimeden yetkilerini kullanamazlar.
Üstün Güvenlik Yöntemleri
Jumpery.com tamper data ve benzeri tüm programlara karşı önlemleri almıştır.İstediğiniz programla deneme yapabilirsiniz.
Sistemi siteye girip deneyebilirsiniz.
Bu adresten sitenin versiyon değişikliklerini görebilirsiniz.
Jumpery.Com Blog forum tarzı ortaya karışık gibi birşey versiyon.php
Sitede daha birçok özellik mevcut tabi hepsini buradan anlatamam.Sistemi deneyebilirsiniz.
Dediğim gibi tek bir alıcı olsun istiyorum herkese bu scripti pazarlıycak veya sadece kendisi kullanıcak..Pazarlamasını yapması tercihimdir.Çünkü yazarken sürekli bir çok kişinin bunu kullanıcağını düşünerek hazırladım siteyi.Şuan burada bir nevi açık arttırmayla yazılımı vericek birini arıyorum.
Alıcağım parayı senelik alırım.Yani burada x TL veririm diyen birisi seneyede aynı ücreti ödemeli yeni versiyonlarını alabilmek için.Tabi ki ödememe hakkına sahip ama ödeme olmazsa aynı başlık bir sene sonrada burada açılır.
Yazılımı açık kaynak kodu ile vericem ve sürekli geliştirerek yeni versiyonunu alıcıya göndericem değişiklik kayıtlarını jumpery.com da yayınlıyacağım.
Tekliflerinizi bekliyorum