Bakın arkadaşlar,
r10 da bazı arkadaslarım bendeki Türkçe karakterli domainlerin ne kadar bol olduğunu bilir. Ve her biri jenerik tek kelime isimler. Zamanında korka korka almıştım. Ama güvenlik sektöründe bir domaini 50 ye yakın backlinkle kendi sektöründe ilk sayfada ilk sırada olduğunu görünce Türkçe karakterli domainlerin normal karakterli domainlerden hiç bir farkı olmadığnı gördüm domainlerde jenerik olduğundan gerisini siz düşünün.

İşin ehli olan sizler eminim ki bu iki domainle kısa sürede istenilen yere gelirsiniz.

Satma işine gelince. Satmayı düşünmüyorum. Kiralamak tek amacım. Uzun bir süre bu domainlerle birşey yapmayacağım cünkü. Boş yere yatmaktansa kiralama bedelleri ile diğer domainlerin ödemelerine katkıda bulunsun istedim.

Güven meselesine gelince. Kimse kimseye bu devirde elbette güvenmez. Ama bildiğiniz her yöntem ile anlaşma yapmaya hazırım. Sözleşme veya başka ne isterseniz bu konuda itirazım olmaz.

Sizden ricam, Lütfen kiralama işine sıcak bakanlar bu konuda yazarsa sevinirim. Yoksa bu domainlerle birşey olmaz birşey yapamazsın diyenler fikirlerine kendilerine saklasınlar.

www.kenanimizralioğlu.com için www.xn--kenanimirzaliolu-whc.com yazan arkadasa söylüyorum bunu isterseniz tarayıcınızı güncelleyin. Ne googlede nede tarayıcınızda www.xn--kenanimirzaliolu-whc.com şeklinde yazmanıza gerek yok.

Amacım iki taraf içinde hayırlı olabilecek bir alışveriştir. Anlayışınız için teşekkür ederim.