OrhanKizilkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olayı o kadar çok büyüttüler ki su,okyanus oldu.Bunun gibi kaç olay geliyor günde meydana sadece bu basına yansıyan kısmı.Basına yansamayıp benzer olaylar çok yaşanıyor bu olayın yansımasının ve uzatılmasının sebebi bu çoçuğun köklü bir aileden gelmesi ve varlıklı olmaları haber niteleği taşımaları olarak düşünüyorum.
aynı ulkedemı yaşıyoruz !
Arkadaşım hergun cınayetler elbette işlenıyor ama kımse vucudu parçalara ayırıp çöp konteynırına atmıyor senın yanlışın var hergun olan sıradan bır cınayet olayı değildir bu.
Basın abartıyormuş basın neyını abartıyor yahu tabı abartıcak ustune ustune gıdecek ınsanalra unutturmayacak gerekrıse 75 kat abartacak olayıunutturmayacak, Bazı konular vardır ratıng ıcın yapılır bazı konular vardır unutturmamak ıcın yapılır. Mantığa şaşırdım kaldım basın çok ustune gıdıyormuş gıtmesınde nolsun 3 ay sonra unutulsun mu ?
Adam ıstenılse 3 gunde bulunur basıtmı o kadar yahu 3 macera fılmı ızleyen herkes nasıl kaçılacağını bılıyor koskoca turkıye cumhuriyetı, interpol bulamıyor ıstenılse 3 gun bulunur yapmayın allah aşkına, adam butun ıletışım yollarını kapatıp, denız yolu ıel bır yunan adasına veya denıldığı gıbı tırla başka bır yere kaçtıyse kım bılecek, paraya ıhtıyacı var denılmış zormu yanı bır arkdaşına başka bırısınden havale vs. yaptırtmak mantıklı düşünmek lazım bıraz zaten o adam o kadar saf olsa yakalnırdı...