Selamlar.
Arkadaşlar kuscular.org adlı sitemde ortalama olarak günlük tekilim 5000 üzerindeydi. Yaklaşık olarak bir aydır bu rakam günlük 2 ile 3 bin arasında oynamaya başladı. İki gündürde bini zorla geçer oldu. sayaç olarak sayyac.com 'u kullanıyorum. Her gün girer düzenl olarak ziyaretçi bilgilerime bakardım. Örneğin sayyac.comun son arama motoru aramaları diye gösterdiği bilgi bölümü var. İşte son arama kelimeleri bölümünden bakıyorum. Örneğin daha bir iki gün öncesine kadar güvercinler kelimesinde birinci sayfa ikinci üçüncü satırlarda oynarken bugün hiçbir sayfada yokum. site:www.kuscular .org olarak arattğım zaman ise 34.600 sonucum çıkıyor. Fakat nedense kelimelerde google siteyi göstermiyor. Tüm site sorgusunda 34.600 çıkarken kullanıcıların yaptığı aramaların çoğunda çıkmamasının sebebi ne olabilir. Daha üç gün öncesine kadar gayet iyidi. Birer tane değil ikişer tane linkim çıkıyordu. Bugün sayyac.com dan son arama motoru yönlendirmelerine baktım örneğin sayyacta güvercinler kelimesinden şurdan, şu zamanda gelinmiş diyor. Altınada güvercinler kelimesinin googleda arandığı zamanki linkini koyuyor. Linke tıklayıp bakıyorum ama sitem gözükmüyor, yani yok. Valla kafam çok karıştı. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Aklıma sand box a düşme ihtimali geldi ama, öyle olsada site:www.kuscular .org aramasında neden 34.600 link çıksın. Neden halen daha kuşçular kelimesinde googleda ilk sırada 8 bağlantılı olarak çıksın. Bu konudaki düşünceleriniz gerçekten çok öenmli benim için.

Son olarak adhood reklamlarını eklemiştim 4 gün önce, ne olduysa ondan sonra oldu. Kesinlikle adhood veya başka reklam firmasını kötülediğimden değil, sadece alakası olup olmadığını öğrenmek içindir.
Cevap yazacaklara teşekkürler.