Liste tarafımdan özenle hazırlanmıştır. Arşivimde daha da var ancak hepsini zamana yayarak vermeyi planlıyorum Vereceğim bloglara üyeliğiniz olmadan yorum yapabilirsiniz. Ayrıca yorumlarınızı onaylanma işlemine tabi tutulmadan yayınlanır.
Öncelikle yorum yaparken dikkat etmeniz bir kaç husus var. Verdiğim linklerde göreceksiniz, bazı arkadaşlar ingilizce içerikli sitelere "saol admin", "tşk ettim" gibi gülünç yorumlar yapmışlar Tavsiyem yapılan ingilizce yorumlara bakarak kendi özgün yorumunuzu yapmanız. Örneğin:
"Thanks for addressing this issue so quickly, Dr. Lessig. I thought something was fishy in that article." > Bu tamamen güzel bir ingilizce yorum. Bazı arkadaşlar kısa yoldan "thx man" gibi yorumlar yapmış, onlarda bir yerde kabul edilebilir. Şimdi sizlere kendim uydurduğum bazı ingilizce yorum şablonlarını vermek istiyorum:
"Thanks for this useful post.",
"I will feed your RSS after this useful article. Thanks a lot.",
"Your article are very impressive. Thank you so much",
"Your article helped me so much on my works. Thanks."
Sanırım 4 tane şablon size yeterli olur. Gerisi hayal dünyanıza kalmış. Uzatmadan blogları listeleyeyim:
The made-up dramas of the Wall Street Journal (Lessig Blog) > pr 5
Filtering SQL injection from Classic ASP - Nazim's IIS Security Blog : The Official Microsoft IIS Site >pr 5
shaver the birth of a faster monkey > pr 5
Mark’s World iPhone Developer Meetup > pr 5
Mark’s World North West Mozilla Development Camp > pr5
Mark’s World Mac Battery Life > pr5
News Corp: Selling Ads For MySpace Is Hard Work! > pr4
'Unprecedented Pent-Up Demand' For Apple iPhone 3G, RBC Says > pr4
The Kindle vs. The Gadget Hall Of Fame: How Will Amazon's Sales Stack Up? (AMZN) > pr4
All You Can Eat iTunes? We Hope! Analyzing the Economics... > pr4
The 3G iPhone Is Here. Where Are The Great Apps? (AAPL) > pr4
Kloonigames Blog Archive Just a quick note before the next game >pr4
Oracle Listens (OTN TechBlog) > pr4
Hitwise Intelligence - Bill Tancer - North America > pr4
SharePoint and Cascading Style Sheets: How to update, change and reference > pr4
Stereophile: Cary Adds Video Processor to HT Line > pr4
Milan's blog : Weblog > pr3
iPod Shuffle sucks > pr3
Free PDF-download of my book ?Visual Studio .NET Tips and Tricks? on InfoQ.com > pr3
Warning! Your Content May Be in Check > pr3

Bol indeksli günler dilerim!
Bu yazı tarafımdan tamamen özgün bir şekilde hazırlanmıştır. Blogları R10'da dağıtılan bir .doc dosyasından aldım. Özenle ayıkladım, pr değerlerini kontrol ettim, üyeliksiz olanlarını ve yorumları onaysız yayınlayan siteleri ayırdım ve sizlerle paylaştım!
NOT: Tatilde olduğumdan pmlere cevap veremediğim için blogları tekrar konuya ekledim.