Merhaba,
Benim de kedim 3 yıl önce 5.kattan toprak zemine düşmüştü.Hatta düştüğünü biz görmedik, komşumuz zile basıp söylemişti.
O anı hayatım boyunca unutamam.Ağlamaktan gözlerim görmez oldu.Oğluşumun ağzından sürekli kan geliyordu ve kan işiyordu.Eve getirdik 4 defa falan kan işedi.Dudağı patlamış ve dişi kırılmıştı.
Veteriner gözlerine bakın dedi.Eğer gözleri gitmiyorsa, bayılmıyor ve elinizi takip ediyorsa birşey olmaz dedi.Oğlum 2-3 gün sersem sersem dolandı evde ama zamanla kendini toparladı.1 sene içinde tamamıyla normale döndü.
Ağrısı kesici ilaçların çok çok küçük parçalarını mamasına karıştırıyordum.Bebe aspirini falan da veriyordum.veteriner insana iyi gelen bütün ilaçlar kedilere de tesir eder ama dozu çok az olmalı demişti.Bilemiyorum.Bunu size sizin veterineriniz söylemeli.
Çok üzüldüm şimdi durumunuza.Çok iyi anlıyorum içinde bulunduğunuz üzüntüyü.Kedicik yatıyor mu şimdi.Uyumasın aman.
Bizimki çok şükür atlattı inşallah sizinki de atlatır.Kediler dayanıklı hayvanlardır.Umarım kedicik biran önce iyileşir.
İç kanaması yoksa, iç organları patlamamışsa birşey olmaz.Bizimki kanı sidikle dışa atmıştı.
Şimdi ne yapıyor ?