Bir çok kişi konuyu açan arkadaşın dolandırıcılık yapmaya kalktığını söyluyor, yada afedersiniz ama işte google çok zeki biz salağız gibi geliyor sanırım ki, bunu kendileri kabul ediyor ben salak değilim, yada konuyu açan arkadaşımız.
Evet CasTex yaptığın yada yapacağın olay çok güzel bir olay ve yapılabilir, burada tek planlanması gereken olay, botun hep aynı sayfadan reklamları çıkarması.
Mesela site magazin sitesi ama çıkan reklamlar sağlık üzerine gibi, yani devamlı bu tarz reklamlar ki, ben adsensenin bu uygulamasını kınıyorum, çünkü ben zaten magazin sitesi açmışım, benim sitemde neden bu tarz reklamlar çıksın, burada önemli olan kullancı kitlesine hitap etmek, en basit örneği gene magazin sitesinin hitap ettiği kesim gençler ve kadınlar, o zaman onlara yönelik reklam çekilmeliki ilgi ve alaka uyandırıp tıklama alsın ve bu tıklamalar yararlı olacağı için bence ban yemezsin.
Burada ban yeme konusunu şu şekilde özetlemek istiyorum aslında, google adsense bunu farketmeye bilir, ama çekemeyen birileri tutup şikayet eder ve alakasız reklam çıkıyor der. Buda zaten sadece Türkiye sınırlarında olan bir mevzu, avrupada bu tarz işlemler şikayet etme felan yok, çünkü adamalr hizmet veriyor, bizde veriyoruz ama para kazanmıyoruz.
Ayrıca söylemiş olduğun olay biraz daha şekillendirilerek ***** sitelerde dahi çıkabilir. Banlanma olayıda düşük seviyeye çekilir, hatta ***** tarzı sitelerde bir iki aç kapa düğme ile kodları aktif ve deaktif edilerek kullanılabilir ve günün belli saatlerinde açılabilir.
Ama sonuç itibari ile bu fikrini bizimle yaplaştığın için sonsuz teşekkürler. Bizide bilgilendirdin ve fikrimiz geldi.
İkinci sonuç olarakta, sen bu sistemi hayata geçirdikten iki gün sonra ban yersin, neden ban yerim diye sorarsan eğer, şikayet ederler.
Saygılarımla