Bir kere kesinlikle her hafta berbere git diyenlere, saçına yağ sür, limon sık, yumurta kır kafanda yok efendim sıcakta bekle hafif fokurdadığında git yıka diyenlere kulak asma hiç bir artısı yok(bana göre çünkü ben böyle yöntemleri hiç denemedim ve bayada iyi uzattım).
Denemeden anlayamazsın değil mi ? Dediklerimi yap 2 hafta sonra herkezden saçlarının ne kadar sağlıklı olduğuna dair iltifatlar alacaksın.Hatta saç renginin canlılığından dolayı sürekli saçlarını boyadığını düşünenler bile olacak.Dediğim karışımı kullanarak saçlarımı hemen hemen belime kadar uzatmıştım ne dökülme ne kırılma hiçbirşey olmadı

Arkadaşa saçlarını kestirme, makas vurdurma demişsin.Eğer uzayan saç belirli dönemlerde kesilmezse hep görünüş açısında bir şeye benzemez, hemde sağlıklı saçlarından olursun.Saçları belirli dönemlerde kestirmenin amacı hem saçların yoğunluğu almak, hemde saç uçlarını temizleyerek saçların daha iyi hava almasını sağlamaktır.Benim saçım mağara adamı modeli olsun diyenler varsa kestirmeden uzatsın (:
bugun berbere gittim üstlere dokunmadı fuelleri , enseyi ve kırıkları aldı yani hafif uçtan aramakas attı yanlız benim şöyle bi sorunum var saçlarım çok mat gözümüyo yani tam siyah değil hafif açık siyah sık sık banyo yapıyorum özellikle banyodan çıktıktan sonra matlaşıyor , anca yağlanınca siyah gösteriyor.
1. sayfada dediğim karışımı yap, en fazla 3 hafta sonra o saçların senin olmadığını düşüneceksin (: