nuria ile ilgili başlığı Forza Beşiktaş'ta ben açmıştım..
yazdıklarım şu an tam olarak aklımda olmasada kabaca şöyle idi

Beşiktaş bir oyuncuyu almak için görüşmelere başlamıştı ve hatta anlaşmıştı ama bu oyuncunun bir maç sonrasında şortunu indirip poposunu gösterdiği fotolar ve videolar yayınlanmıştı hatırlarsanız bu bilinçli yayınlardan sonra Beşiktaş aynı takımdan gordon schildenfield i aldı

Guiza nın Fener'e transferinde nedense nuria nın real de 7 oyuncuyla yattım gibi ya da tv programlarında striptiz yaptığı vide hiç bir şekilde haberinin gazete ve tv lere çıkmadığı basının yine Beşiktaş düşmanlığı yaptığını yazmıştım ve o zaman hiç bir basın mensubu bunu manşetine taşımamıştı..

Medyaspor sitesi sahibi Tuğrul Yenidoğan'ın Beşiktaş Tv nin yönetiminin kendisine verilmemesi nedeniyle sık sık Kulup hakkında yazılar yazdığı bilinmektedir Ayrıca Nerede Benim Damalım organizasyonu için toplanan paraların dekont dekont yayınlanması harcanan paraların ( 1 lira dahil ) hepsinin fişleriyle yayınlanmasına rağmen bir çok Forza yöneticisi için rantçı para yiyici gibi tabirlerde bulunduğu ve faturaları gözüne tekrardan skulmuştur..
Adamın amacı çamur at izi kalsındır..

Saygılarımla..
Forza Beşiktaş
Mehmet DOĞAN