altındağ örnek mahallesi uygundur derim. buranın tek dezavantajı çinçin diye tabir edilen apaçi mahallesine yakınlığıdır. yaklaşık 6 sene önce bu semtte oturuyordum. insanlarının kültür seviyesi değişiklik gösterir. mahallede milletvekilide oturur, işe yaramaz adamlarda... merkeze çok yakındır, kira fiyatları sincanla neredeyse aynıdır diye düşünüyorum. insanları iyidir, cana yakındır.
çinçinde 13 yıldır yaşadım 14 yaşımda keçiörene taşındık.Çinçin çalışkanlar mahalllesini bilmeyen yoktur.Hatta google de arat çinçin diye.Geçen yıllarda google maps için yani haritaları sokak haritaları çizmek için çinçine gitmişler.ama çinçin insanı çok sıcak olduğu için adamları pompalı tüfeklerle kovalamışlar.Google mapstada çinçinin bazı yerleri yok zaten

.Şu an keçiörende oturuyorum v gayet mutluyum insanları gayet iyi.Ve iş sıkıntısı asla çekmezsin ankara'da birde yaz mesimi olduğu için anında iş bulabilirsin.Bak ben mc'donalds'ta müşteri temsilcisiydim ve okul nedeniyle ayılrıdım.Kardeşimi soktum ve oda çalıştı.İstersen mc'donalds a istediğin heryere sokabilirim seni.Eğerki lüksüne düşkünsen çankaya semti ideal.Ama keçiören'de yaşamakta ayrıcalıktır.