öncedende seo kitabı satılmıştı ve nette araştırsan zaten o bilgilerin hepsi internette bulabilirdik aldık pişman oldum nette olmayan bilgilerin olmadığını savunacak bilgilerin varsa alablirim...
Evet o olayı biliyorum. İlk mesajımda belirttiğim gibi farklı ve bir çok kimsenin bilmediği konulara değinicem.
Lisans diye bir şey yoksa 10 kişi birleşiriz çok rahatlıkla 5er TL den alırız 10 kişi okur bilgileniriz. Satıcı kişi bu sizi rahatsız eder mi acaba? Çünkü lisanssız bir şey sonuçta sattığınız.
Evet lisans diye bişey yok ve ne yazık ki bunu önlemeninde imkanı yok. Ancak tabii ki böyle bişey beni rahatsız eder ancak benden çok sizi rahatsız etmesi gerekiyor. Site ismini veremicem ama PR için bulduğum bir kaç yöntem var. 403 ile yönlendirilmiş site, 5 aydır hosting parası ödenmediği için kapalı olan 4 site. Yani şu an aklıma gelen bomboş domainlerin hepsi 5-6 güncellemedir pr4. Bu bilgileri herkes bilirse yöntem çalışmaz hale gelicektir

Siz bir kaç milyon kazandım diye sevinirken işin aslında 50 TL ve daha kazanabileceğiniz yüzlerce milyonu kaybetmiş olacaksınız.
ilk notunuzda belittiğiniz title şu desc şu şu kadar backlink gibi saçmalıklar yoksa bende almayı düşünürüm
yani klasiğin üzerinde ise anlatım
güncel içerik backlink vs gibi kalıplaşmış kavramlar dışında
orta düzey ingilizcem var orta düzey seo bilirim
orta düzey blackhat bilirim
ileri düzey html orta üstü php orta altı grafik iyi düzeyde css
yani bir siteyi 4x4 0 dan yazacak ve bu siteye eşsiz sef yapabilecek ve blackhat ile geçici hit alabilecek konumdayım
bana hitap eder mi kitapcık ?
Evet burada paylaşılan ve herkesin bildiği seo teknikleri yok. Zaten 10 sayfada da onlar bahsedilmez düşünüleceği gibi

Ve kitap tamamen size hitap etmektedir.