Ben seoyu şu yönden seviyorum gizli yanları var ve başarıya ulaşınca çok mutlu oluyorum.Daha çok seo ile uğraşmak istiyorum.Şuana dek forumda verilen yöntemler seocuların basit düzeyler için paylaştıkları yöntemlerdir.Ben şahsen basit düzeyden sıkıldım,daha yüksek düzeylere geçip daha kaliteli işler yapıp kendi başarılarımı artırmak istiyorum.Ama lakin kimsenin çok çok başarılı olacağını sanmıyorum.Kitabı aldıktan sonra orta düzeye gelip gelirlerimi 2-3 katına çıkartmak ve beni site işleriyle sürekli uğraşıp hiç birşey yapamadığımı düşünen kişileri rezil etmek istiyorum amacım ve gayem seoculuğu öğrenip orta düzeye bir an önce geçmek yukarıda istediğin özellikler bende mevcut.Bu kitaba tahmin ettiğim uygulamalar koyulmuşsa 50 tl değil 500 tl edeceğini düşünüyorum.Diğer seo danışmanlarının uyguladığı yöntemlerde bunlar gibidir fakat biraz daha üst düzeydir diye düşünüyorum.O yüzden pahalı bence

utkuts msn adresini ekliyorum ve beni listene yazmanı istiyorum.Bu fiyat bence bu bilgilere değer.Sitelerini ve seni takip ediyorum desem olmaz ama konularını ve yaptığın bazı seo işlerini gördüm.

Oyun download siteni oyun kelimesinde 3.sayfaya çıkarmak bence büyük başarı,bu hareketin bence kitabının iyi yerlere geleceğine dair işaret