MaxiGeyiq dışında uygun bi yer bulamadım ya..ama çok doluyum

Hafif alkol, biraz can sıkıntısı ….

ne yazabilirim ?
Bilmiyorum….

Yıldız Tilbe- Yine her akşam gibi
fon eşliğinde…

Yine her akşam gibi
bu akşamda yalnızım
masam da tek başıma
durmadan içiyorum
bir tek düşüncem sensin
seni düşünüyorum
hep seni arıyorum…
bir tek düşüncem sensin
hep seni arıyorum
seni düşünüyorum….
Şu an yanımda olsan,sana neler söylerdim
kafam hafif dumanlı….
her derdimi dökerdim
biraz ümidim olsa
ömür boyu beklerdim
ÖMÜR BOYU BEKLERDİM

Diceksiniz ki Bu Soci yine aşk’a gelmiş…
inanın gelmedim….gelmedim diyorum , çünkü hiç gitmedi ki….
aslında gitti bırakıp gitti…suçlusu benim tabi .
layık olamadım…Haketmedim !

geçelim bunları da hayata gelelim…
Hayat aşk ve sevgiden ibaret değil dimi ?
e madem değil de neden hayatın her dalında her anında karşımızda ?
Neden etrafımda onlarca insan varken ben yine yalnızım ?
Bu nasıl bi ruh halidir ?
AŞK nasıl b ruh halidir ????
Alakamızı uyandıran bir kimseyi, bize meçhul ve meçhulluğü derecesinde cazibeli bir hayatın unsurlarına karışmış sanmak ve hayata , ancak onun sevgisiyle girebilecegimizi düşünmek…..başka neyi ifade eder..?

Geçenlerde gördüğüm bir rüyanın etkisindeyim hâla daha…
Cok sevmiştim….cok sevdim …rüyadan ağlayarak uyandım …
Rüyam da …takıldığımız bir mekanda karşılaşıyorduk .onu görünce ben mekanı terk etmek için dışarıya çıkarken kolumda bir sertlik hissediyorum ve döndüğümde karşımda ‘ O ‘ var…
kızgınmısın ? suçluyormusun hala beni dediğinde , cevabım ; suçlu olan sen değil…yalanlarımla ve oyunlarımla seni haketmeyen bendim….dediğim de …kondurduğu bir öpücük vardı…sanki gerçekti …gerçekti…hissetmiştim ! ter ve gözyaşı eşliğinde uyandığımda hayatımda ilk defa bir rüyanın bu kadar cok gerçek olmasını istemiştim….
Hiç kavuşamadım…..Hiç benim olmadı ben hep onunken….ama ne demiş AŞIK VEYSEL : kavuşamazsın, aşk olur…..
çok garip bi duygu. herşeyi unutursunuz, ne zaman yuttuğunuzu bilemediğiniz kediler midenizi tırmalar, sokakları insanları seyredersiniz ve o başka yaşamların icindeyken siz kendinizi hayatın neresine koyacağınızı bilemezzsiniz, beklersiniz, özlersiniz hemde çok özlersiniz, yüzünüz kızarır,gözleriniz dolar,nefesiniz kesilir de elinizden hiç birşey gelmez….Yapabileceğiniz tek şey nedir biliyormusunuz…Ben bilmiyorum,daha bulamadım…
Görmek,dokunmak … hissetmek gerekmez ki her zaman…varlığını bilmek bile yeter bazen,hatırlamak yeterlidir…
Bazen sabah uyanmanızı sağlarken bazen uykudan hiç kalkmamanızı istemenize yol açar…
AŞK bu ya…
beklemektir..
sabırdır..
inançtır..
olamamaktır..
olmaktır..
herşeye rağmen güzeldir..( acısıyla tatlısıyla )

Yazasım var dedim ya..yazıyorum işte , belki saçmalıyorum …. Olsun be canım sağolsun birazda saçmalıyım dimi ama

Ama kendime bile ifade edemiyorum ki size nasıl anlatayım…..
Coook uzun zaman oldu….bir lafım oldu…bir lafım olmadı….neyse ne.. hiç görüşmedik…gerçekten uzun zaman oldu…ama geçen zamana inat ben sanırım çok özledim….

Özledim işte…