arkadaslar forumun anasayfasında her kategorinin basında sabit duran yeni ileti vs ikonları bazı forumlarda kategoriye göre degisiyor mesela bilgisayar bölümü ise bilgisayar ikonu var vs bunu phpbb3 de nasıl yapabiliriz?
2. sorum: forumun icinde bir sürü sitenin linkini yazacak ziyaretciler bunlar siteden link çıkışı seklinde gözüküyor mu default ayarlarında otomatik bunu nofollow yapan birsey var mı yoksa nasıl yapabiliriz?
3. acemi oldugum icin soruyorum forumu direk kurduktan sonra mavilim temasını kurdum onun dısında bir eklenti kurmadım. kafamın en azından yüzde 80-90 rahat olması icin güvenlik anlamında dikkat edilmesi gereken ayarlar vs.. nelerdir? phpbb3 kurdu olanlar icin sıradan hale gelen bu olmazsa olmaz güvenlik sartlarını maddeler halinde yazarsanız acemi kullanıcılara phpbb'yi sevdirmis olacaksınız. sorun yasamak istemiyorum cünkü mümkün mertebe.
4. forum yönetimi panelden tam olarak nasıl gerceklestiriliyor.Mesela günboyu girilen konuların listelendigi bir yer var mı ordan okunup gerekirse silinsin düzeltilsin? yönetim nasıl oluyor konular icin.
simdiden tesekkürler.