Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çok az sayfa indexlendi, onlar da nerdeyse hepsi etiketler.
Sitemap dosyasında google site yöneticisi araçları hata veriyor, ordaki hata cümlesini de yolladım ticket şeklinde ve forumda da yazılmıştı ben de yazdım Yaklaşık 10 gün sonra gelen cevapta bir validate sayfasının linki verilip düzgün göründüğü idi.
Ama google hiçbir şekilde kabul etmiyor sitemap i. Ve bunları yazdığımda artık cevap mevap gelmedi.
Kendi forumlarında da destek olmadığı sorunlara cevap alınamadığı yazıldı ama onlar forumu kapattılar. Bir iki gündür kapalı forum.
R10' da o kadar methedildi ki bu script, yok bir haftada şu kadar hit 10 günde bilmem kaç k hit, aldık kampanya falan deyip.
O kadar içerik olmasına rağmen daha 100 hiti göremedik bile. Sitemap dosyasını daha kabul ettiremiyoruz google'a.
Botlar düzgün çalışmıyor, defalarca yazıldı forumlarında vs ama bir değişiklik göremedik epey zamandır.
Domainim banlı çıktı, ailk açtığım zamanlar ve günlerce dil dökmeme rağmen başka domaine transfer için 75 lira para istendi. Mecburen aynı domaini kullanıyorum. Yeniden değerlendirme ile domainin banını açtırdık şükür.
Yani uzun sözün özü eğer böyle devam edecekse büyük bir hata yapmışız malesef. Yazık oldu.