Geniş bilgi vereyim gitar öğretmeniyim üniversiteyi yeni bitirdim full canlı müzik ve gitar kursu verdim. Kendi gitarım Alhambra mod5p özel tasarım ve antonio sanchez gitarım var oda gerçekten çok hoş bir gün valencia 190ce idi sanırım bir yerden geçti elime tınısı aynen sanchez kıvamındaydı şiddetle öneririm alacağın adres 0 olucak ise mydukkan[dot]com hatta sana güzellik yapabilirim ne gibi çok fazla malzeme aldığım için o sitede %12 indirimim var zaten 1. yada 2. dereceden toptancı olmaları gerekiyor.
RackleSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valencia gc160 ideal,orta seviyo ve çok seneler idare eder.Şahsen 2 senedir kullanıyorum.Mümkün olduğu kadar nemden ve sıcaktan uzak tutun kabında ve dolabınızda saklayın.Elbiselerin arasında durması idealdir,çünkü nemi emer elbiseler.Tellerin paslanmaması için vs çalın,işleyen demir paslanmaz misali
Gitara başladığımda prience vardı valencia tarzında daha geniş perdeller tel arası uzaklık çok az tam bir ispanyol gitarı solo atmaya ideal en uygun alabileceğin gitar bu olur.
milworm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç seviyesi ise Manuel Sanchez öneririm hocam.
Fiyatlarda uygundur.
Önermem çok basit gitardır haberin olsun. hiç zevk almaz 3-4 ay sonra tınısı değişir.

Linkteki gitarı sakın alma derim hepsiburadadan sakın alma...