Xman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende dolandırılmam hocam senden gelen 500 doları frmkanka ya satarım misalen ( teşbihte hata olmaz sevdiğim bi arkadaşım ve hemşerim olduğu için onu örnek verdim) frmkankadan 500 usd karşılığını alır kaybolurum, hesabım limited olmuş para sana geri dönmüş sende limited olmuşsun, frmkanka konu açmış umurumdamı, bi şeklide dolandırıcılığı yapacak adam her şekilde yapar. Kimse aşırı uç iddaalarda bulunmasın.
Hocu orası öylede hack paypal'dan unautohorized kaldırmanın yolu olsaydı, belki şu anda şeytana uyup farklı konumda olurdum

Dediğimi anladığına sevindim hocam gerçekten, sonuçta ne olursa olsun unautohorized'de ödeme ilk sahibe dönüyor ( ha belki para dolaşımında bazı hesaplar - bakiyeye düşer ama allemde edilse küllemde edilse, unautohorized'de para ilk hesaba geri döner, gerisi dolandıran kişinin problemi )

Benimde anlatmak istediğim buydu, gel deneyelim aç bir paypal yemek öncesi gaza geldim zati, bakalım paypal ne kadar sürede held'i dayıcak hesaba

Para geri geliyor mu geliyor? Sanırım bu önemlidir bir satıcı için.
Ama tabi bu yol ile parayı geri almak icin, paypal gönderen kişinin *********** olması gerekmekte. Sonuçta paypal satan kişi kendi hesabı hack olmuş gibi 3. kişi tarafından gönderim yapması gerekli. Yani gereksiz bir bilgi. Simdi patlama yaşanmaz inş bu tarz ödemelerde