KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PEki o sitenin eklendiği zaman içeriğinin olduğu ve daha sonra webmasterı tarafından bu hale getirildiği gibi bir ihtimal söz konusu olabilirmi sizce ?
Mavili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ilgili bölüm editörünün ara sıra dizindeki siteleri kontrol etmesinin gerekliliği gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? Olmuyor anladığım kadarıyla dizindeki sitelerden görüyoruz.
Madem bu kadar kaliteli bir dizin dmoz, o halde ara sıra dizindeki siteleride kontrol etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Evet kesinlikle katılıyorum,eğer şahsen ben yetkili kişi olsa idim o dizinde,ara ara eklediğim siteleri bir kontrol ederdim arkadaş...

Editorlerde o basit kategorilerde editor olmak için 2-3 dandik site ekliyorlar demek sorun dmozdaki dmoz yöneticileri de kabul ediyor bu adamları...

Ben de madem cassio de souza lincoln hakkında bir site açayım örneğin 1 tane fotoğraf koyayım ve sitem bir den tavan yapsın...Sonra backlin olayına girişeyim bu şekilde...Ne ala ne muamma beyler

Ayrıca seo işini yapan kişilerin editor olmasına ben de karşıyım...Kim rakip sitesinin kendi seo danışmanlığını yaptığı sitenin üstüne çıkmasını ister ki?

Yani sırf sadece dmozu savunmuş olmak için körü körüne savunmak ne kadar mantıksız değil mi?