Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kime neyi anlatıyosunuz, DMOZ'da torpil de var paralı ekleme de var, kendi sitesini ekleyip diğer sitelere bakmayan insanlar da var. Bende editördüm. Var da var. Mynet torpili falan diye birşey yok. Mesela "sagopaemrah.azbuz.com/index.jsp" bu site DMOZ'a ekliydi. Sonra merak ettim siteye girdim baktım. Azbuz.com alabileceğimi yazıyordu. (Azbuz hakkında fikrim yok heralde belli bir süre güncellenmeyen veya panelden silinen siteler için alabilirsiniz diye uyarı veriyor) Neyse bende aldım DMOZ'a ekli diye kendi sitemin backlinkini koydum. Piyasada milyon kadar Sagopa Kajmer siyesi varken "sagopaemrah.azbuz.com/index.jsp" bu sitenin ne işi vardı orada? Webarchive'den bakın her forumda olan bi yazı görüyorum ben. Birilerinin çıkarı doğrultusunda eklenmiş. Üzerinden aylar geçti şimdi DMOZ'da değil. Bu örnek bir hiç. Güncel bir örneği de gözümle gördüm adam girmiş sitesini eklemiş, diğer siteleri ekleyecek vakti yokmuş verdiği cevap buydu. Özverili çalışan onlarca editör var hepsini suçlamıyorum tabiki. Ama DMOZ'da herşey kurala uygun sizin siteniz eklenmiyor diye *** atmayın mantığıyla kimse cevap vermesin.
Dipnot: Gerçek sitem DMOZ'a ekli, bir yaram da yok yani.