ben aldım düştüm filtreye...napayım yani düşmedimmi diyim ? şimdi sanamı tamah edicem google'a mı tamah edicem birde gelip - rep veriyorsunuz yaptığınız terbiyesizlik şu konuda - rep verecek ne var sizin dediklerinize zaten doğrudur diyorum bişey demiyorum....sana göre hatalıdır arkadaşım o senin görüşün bende birebir yeni denedim ve olanlar bunlardır ,nedir ya bu benim dediğim doğrudur egosu ? , ben sizin söylemlerinize karşı değilimki bi şekilde sizin yaptığınız işlemler size faydalı olmuştur ama benim indeximi kaybetti.

madem çok biliyorsunuz anlatsanıza insanlara o kilit - anahtarlarını o bahsettiğin diğer yaptığın işlemleri ? anlat madem o yaptıklarını kilit anahtar uyumunu sağladığın yöntemi açıkla insanlar faydalansın

burda gelip yok şöyle şöyle yaptık kilit anahtar uyumu üste çıktık demekle olmuyo bu işler burası paylaşım platformu biz başımızdan geçen şeyleri anlatarak insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz , doğru veya yanlış başımıza gelenler bunlar insanlar kendilerine pay çıkarır veya çıkarmaz doğru bulur veya bulmaz.