konuyu altta gördüm bende birşeyler paylaşayım dedim mvc'ler genelde php'de ileri düzey olan kişiler için yazılmıştır işlerinizi daha kolaylaştırsın diye. öneriyormuyum hayır önermiyorum

sebebi ise çok açık hazır framework'lerle yapabildigimiz herşeyi düz php'de yapabiliyoruz peki neden kullanıyoruz ? bunun sebebi herkese göre degişiyor birisi diyor zamanım yok birisi diyor zevkli geliyor neden önermedigime gelirsede bunu ögrencegimiz vakitte kendi framework'lerimi yazsak daha iyi olmazmı hem geliştirmeye açık hem nerde ne kullandıgımızı biliriz .. hem istediginiz yerde kullanabiliyorsunuz. sahsen ben 3 haftasonumu vererek kendi framework'ümü oluşturdum vede işlerim neredeyse %60 a kadar hız kazandı bazı arkadaşlar diyecektir çünkü diyeni çok gördüm sınıflar genelde kod yıgınıdır bence çok byük bir faydası var çok çücük bir örnek vereyim
mysql_connect....
select_Db......
yazmaktansa bir veri tabanı sınıfı oluşturup bunu __construct ile başlatsak sadece
$love->Database("local","root","root","taban");
olarak hızlı bir şekilde baglansak daha iyi olmaz mı

alakasız bir örnek oldu mantıklı bir örnek vereyim sistem olarak mysql kullanıyorsunuz bunu oracle'a çevirmeniz lazım tahminimce projenin boyutuna göre 1 ila 10 gün arasında yapabiliriz tek bir sınıf olarak yazarsak oracle cevirmemiz 10 dk mızı almaz.