benimde yüzde bayağı sivilce vardı yavaş yavaş geçmeye başladı doktorun tavsiyeleri işe yaradı , doktor bana "SivEx Losyon" adlı bir ilaç vermişti ilacın günde 2 defa kullandım ve sivilcelerin yavaş yavaş gittiğini gördüm üstelik yüzümüde sürekli temiz tuttum , yani dışarı çıkıp eve geldiğimde direk yüzümü yıkardım 3-4 saatte bir yüzünü temizce yıka yani

şimdi kullanımını anlatayım

ilk olarak eczaneden veya internetten "SixEx" adlı ilacı al , ilacı aldıktan sonra ilk önce yüzünü sabunla temiz bir şekilde yıka sonra ilacı yüzüne güzeldi yedirerek sür , yaklaşık 2 saat felan bekle tabi ilaç yüzünde tamamen kuruyup sertleşene kadar , ilaç kuruduktan sonra yüzünü sabunla temizce yıka ve kurula , ilaç bitinceye kadar hiç bir gün aksatmadan düzenli olarak yap yani günde 2 defa düzenli olarak yap.bu ilaçlı tedaviydi şimdide ilaçlı tedaviye yardım edecek diğer basit yolu anlatayım , bu ilacı günde 2 defa kullandın diye yüzün tertemiz olmaz sık sık yüzünü yıkaman lazım yani gün içerisinde zaman buldukça yüzünü yıka mesela ben günde çok rahar bi şekilde 4 defa felan yıkardım zaten tatilinde hep evdeydim , havada sıcaktı sürekli yüzümü yıkardım iyi gelirdide serinlerim hemde yüzüm temizlenirdi,
bunları yap en kısa sürede geçer.

http://urun.gittigidiyor.com/SIVEX-L...00765#aciklama