onun arkadaşları,büyüklerinizi falan alın.hep beraber bununla konuşun.kendine güveni yerine gelir.şu krizi atlatana kadarda biraz yardım edersiniz.en azından çocuğun masraflarını,o kişiye en yakın arkadaşı falan çaktırmadan versin
Babası ve ailesi zaten her ortamda dile getiriyor durumun olumsuzluğunu, her şekilde destek çıkacaklarını da söylüyorlar hatta çıkıyorlar da.
Borçlar, krizler, birşekilde atlatılır bu durumun kendisi de farkında, sadece bunu bahane olarak kullanıyor işte.
+Şeker hastalığı var, daha önce de verem atlatmıştı, sigara da içiyor. Hastalığı zamanında sigarayı falan bırakmıştı ama ona da tekrar başladı.
Benimde arkadaşımın babası esnaf babası 40 bin TL banka'dan kredi almış...
Fakat banka'ya 2-3 ay ödemediğinden dolayı çok faiz binmişti...
Fakat banka ile gittik konuştuk durumu anlattık...
O kredi'yi daha kolay haline getirdiler 2-3 bin TL arttı fakat ödeyeceği duruma getirdik...
Ne iş ile uğraşıyor kendisi ?
Toptan perakende alım satım işleri ile uğraşıyor, dediğim gibi bunları atlatır, bunun da farkında ama alkol e bağımlı, bunları sadece bahane olarak kullanıyor.