Konuyu açan şahıs; sen daha internetin i sini bilmezken şahinler dmoz meta editörüydü. Zamanında çalışmış başarmış meta editör olmuş. Böyle boş laflarla gidipte editörlüğünü kimse sildirmez. Bin kişide şikayet etseniz kimsenin editörlüğünü silmezler. Bu konuda on yüz bin milyon kere açıldı. Artık baymaya başladı. Görünce kusasım geliyor. Otur çalış sen ol meta editör. Ama bir baltaya sap olamadan uzaktan laf etmek kolay geliyor.
Konu kilitlenip silinirse sevinirim.
Şahinleri veya kürdistanı savunan bir kişi değilm. İşini adam gibi yapıyorsa kürt veya türk olması farketmez. Kişinin düşünceleri kimseyi ilgilendirmiyor.
Terbiyeni takın hadsiz. Sen beni tanımıyorsun internetin i'sini bilmez gibi küstah bir şekilde konuşuyorsun.
Baltaya sap olmak sanal dünyada editör olmak ile olmuyor. Sen gerçek hayatta benim oturduğum sokaktaki bankın yanına oturamazsın çünkü seni aşar.. Gerçek hayatta olan ezikliklerini internet üzerinden bastıran insanları gördükçe benim miğdem çok kötü bulanıyor.
Kimse adama kürt diye birşey söylemedi ? Kürdistan kelimesini kullandığı için haksızlık olabilir denildi. Ve oluyorda. Nasılmı oluyor ? Türkçe bölümünde size en az 2 tane Apo denilen şahsiyetsizi öven site gösterebilirim ? Bu sitelerin Türkçe bölümünde ne işi var ? ABD Bölümünde Usame Bin Ladin hakkında övücü site ekle bakalım, dünyayı başınıza yıkarlar.
Diğer bir arkadaşta sitesini Dmoz'a ekletemeyenler sitem ediyor demiş ; Konuyu açarken üstüne basa basa yazdım, benim sitemin TÜRKÇE bile olmadığını, Dmoz Türkçe bölümüyle hiç alakam olmadığını. Ama iki kelime okumaktan yoksun insanlar internet padişahı modlarından hiç çıkmadıkları için ithamlarınız doğrudur.
Alıntı
bu forumda siyasi tartışmalar çokta ragbet görmüyor
Siyasi tartışma değildir bu, direkt ülkemizi ilgilendiren bir mesele, tüm siyasi görüşlere yıkıcı olmadıkça saygım var. Daha siyasetin ne olduğunu bilmeden siyasetten lütfen bahsetmeyin.
Alıntı
ya senin canın yanmış biraz attıgın mailde çok hatalarda var farkında değilsin mustafa barzani değil mesut barzani adamın ismi
Siyaseti bilmediğin gibi kişileride bilmiyorsun, Mustafa Barzani diğer adı Molla Mustafa Barzani, Mesut Barzaninin babasıdır. Yani Buğrahan Beyin hatalı bir yazısı yok.
Son olarak gerçekten yazıklar olsun, sanal menfaat uğruna kendine
TÜRK diyen insanlar, sanal dünyada bile Türk devletinin varlığına kasıt eden ve yolda faaliyet gösterenlere yalakalık yapabiliyor, ülkesinin değerlerini hiçe sayabiliyor. Allah sizleri gerçek hayatta ülkemizden uzak tutsun diyorum başkada birşey demiyorum.