ASP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi ağzınla söylüyorsun linux makinalar için yazılmış bir işletim sistemdir bırakalım makinalarda kalsın.İnsanlık için geliştirilmesi biraz zaman alacak gibi Linuxun dilinden makinalar anlıyor.Oyun konusuna gelince bir işletim sistemi eğer oyunları bile açamıyorsa ona işletim sistemi denemez.Ve arkasında donanım firmalarını bulundurmayan bir işletim sistemi fazla gelişemez.
Vista nın üzerinde 16.000 kişi çalıştı ve windowsu dünyada 1 milyar insan kullanıyor bakın dikkat edin insan : Sizin buna karşı çıkmanız değil saygı duymanız gerekir.Linux dediğim gibi xp , vista hele hele win 7ye rakip değil 1 km uzağından geçemez.Microsoft daha yanına gelmeden rüzgarınla öldürür.
Senin tarafından düşünürsek xp siz ev olmuyormuş değilmi oyun için gerekli olsa bile
Şunu da unutmadan söyleyeyim bazı açık kaynakçılar varki php yi xp deki veya vistadaki metin belgesinde çalışıyorlar.Size bu hakkı tanımış microsoft lütfen saygı duyun.
Saygılar.
Ciddiyetten uzak insanlar ile tartışamam. Kusura bakmayın. Ağzınızdan düşürmediğiniz Vista'nın nasıl bir hayal kırıklığı yaşattığını siz de bilirsiniz sanırım. Windowssuz ev elbette olur Üniversite yıllarında kaldığım evde bulunan üç bilgisayarın üçünde de linux işletim sistemleri yüklüydü. Nice insanlar tanırım, sadece evinde değil, iş yerinde bile linux kullanan. Sıkın biraz dişinizi... Daha fazla cümle kurmayı düşünmüyorum. Öncelikle şu linkte bulunan yazıyı okuyun: Linux Nedir? - İlk Adımlar - Özgürlük için... daha sonra aslında karşılaştırılması doğru bile olmayan iki sistemden bahsettiğimizi anlarsınız umarım. Son sözümdü bu. Hayırlı geceler.

Kolay gelsin