Sitelerini bile Linux sunucuda barındıran, sonra da kalkıp linux'a laf atan bir kişi ile; "Linux mu Windows mu" tartışması yapmak ne kadar mantıksızdır.. Linux kullanmaktan ve geliştiricisi olmaktan son derece memnunum.
(Xp'yi elimin altında tutmamın sebebi 14 yaşındaki kardeşimin oynadığı oyunlardır. Aynı bilgisayarda değil, ayrı bilgisayardadır. Kendi bilgisayarıma Windows yüklemem, yükletmem.)
Saygılar.
Kendi ağzınla söylüyorsun linux makinalar için yazılmış bir işletim sistemdir bırakalım makinalarda kalsın.İnsanlık için geliştirilmesi biraz zaman alacak gibi

Linuxun dilinden makinalar anlıyor.Oyun konusuna gelince bir işletim sistemi eğer oyunları bile açamıyorsa ona işletim sistemi denemez.Ve arkasında donanım firmalarını bulundurmayan bir işletim sistemi fazla gelişemez.
Vista nın üzerinde 16.000 kişi çalıştı ve windowsu dünyada 1 milyar insan kullanıyor bakın dikkat edin insan

: Sizin buna karşı çıkmanız değil saygı duymanız gerekir.Linux dediğim gibi xp , vista hele hele win 7ye rakip değil 1 km uzağından geçemez.Microsoft daha yanına gelmeden rüzgarınla öldürür.
Senin tarafından düşünürsek xp siz ev olmuyormuş değilmi oyun için gerekli olsa bile
Şunu da unutmadan söyleyeyim bazı açık kaynakçılar varki php yi xp deki veya vistadaki metin belgesinde çalışıyorlar.Size bu hakkı tanımış microsoft lütfen saygı duyun.
Saygılar.