GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ZeytinDalımı ne öyle bir cafe vardı biz gitmiştik 4 kişi bayagı güzel gecti ama ben rahatsız oldum. Karşında bir bayan abla ile erkek abi oturuyordu sanırım benim bayana baktıgımı düşündü sürekli bana bakıyordu adam dedim şimdi yanında bayan var bu havaya girer bana ucmaya kalkar bizimkiler bu adamı linç ederler en iyisi masa degiştirek dedim bizimkilere caktırmadan arkadaşlar ben burda rahat oynayamıyorum dedim Masa degiştik =)
by_Ferhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakırköyde bi kafe vardı hakketen zeytindalıydı galiba ben baldızı götürmüştüm hesap falan iyi ilk günden fazla para harcama sonra kız alışırhep buluşalım fln..
top atarsın sonra terk eder yersin ayvayı
ASP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence çay bahçesine gerek yok.Sahil yeter alın simitlerinizi birde sımsıcak çay.Ohh gel keyfim gel.Şekerleri evden getir derim , kıza çaktırmadan atarsın
Arkadaşlar yorumlarınızın için teşekkür ederim , hatun bırakıyor bugün beni gerekçesini daha söylemedi herhalde onu ondan daha çok sevdiğim içindir ....
Ne yapcağüzzz , herhangi bir kızlaaa çıkmıyacağüzz 2.5 sene oldu kimse ile çıkmıyalı bu kızla çıktık onu çok sevdim , kız korktu valla o derece sevdim ben ne yapayım şimdi arkadaşlar