SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu olaya şu şekilde bir tepki koyabiliriz,
bu r10.net webmaster forumlarında onlarca hatta yüzlerce websitesi sahibi var guzel bir index hazırlayıp websielerine koyabilirler bu katili ziyaretçilerine anlatıp sitelerindeki ziyaretçilerin daha duyarlı olmalarını sağlıyabiliriz bu katil kişiliksiz herif niye bulunamadı diyoruz hergün bizde bir çaba göstermeliyiz mutlaka insanlık için
Bence insanlar yeterince bilinçlendiler cem konusunda bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum ( günde 15 defa tv de fotoğraflarıyla karşılaşıyorum)

Kacakizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slacker
dalga gecmedim hala diyorum orada anlatmak istediğim bu adam nerde kimse bilmiyor bulunamadı ve icimden bir his bulunamıyacak diyor işin ilginc yanı buygun forum sitemde buna benzer bir konu acıldı ben de senin gibi düsünüp münevveri savundum.iğrenc birşey öldürmek filan bende karsıyım ama ben boğazının kesilmesine ya da öldürülmesiyle değil cemin bulunamamasıyla dalga gectim
bu arada -rep icinde canın sağolsun
Kacakizm keşke ilk mesajında bu söylediklerini anlatır şekilde cümleler kullansaydın. İlk mesajın hoş değildi. Alttaki dalga geçmiyorum yazın ise tam bir muamma