merhaba
natro yu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Destekleri çok kötü ve personelleride çok bilgisiz. Tüm sorunları senin üzerine atarlar Panelde bir kaç çalışmayan bölüm var ftp şifresi değiştirme alanı gibi 2 aydır düzeltilmedi (4 ticket 2 telefon görüşmesi) çözüldü diyorlar ama bi türlü olmuyor Panelinizden ftp şifresini değiştirip application restarta basmama rağmen şifre değişmiyor diyorum üstüne birde pişkinlik yapıyorlar çalışıyor panelden değiştirebiliyorsunuz diye arkadaşım ben yalanmı söylüyorum diyorum çalışıyor diyor neyse hepsinden vazgeçtim bir daha hosting alanı ... DİYORUM SEN DEĞİŞTİR yetkim yok diyor Yemişim yetkini vs derken 2 saatlik konuşmadan sonra sinirler paramparça halde değiştirdiler ama halen panelde çalışmıyor Sık sık kesintiler oluyor ve mailler günün 4 5 saati çalışmıyor. abartısız söylüyorum 5 ticket ile kavga dövüş bir domainimi alias ile yönlendirebildim. frame ile yönlendirin diyorlar öyle yönlendircek olsam öyle derdim değil mi Panelde domain alias kısmı vardı çalışmıyordu onun çalışmadığını anlamış olsalar gerek kaldırmışlar az önce baktım yoktu

Daha yazsam buraya satırlar yetmez ama sözün kısası kesinlikle pişman olursun ben gibi Şuan 10 domain ve hostingimi nereye taşısam diye kara kara düşünüyorum. Lütfen bu hataya düşmedim de Saygılar